Inloggen
Home
›
Zorg en wonen
› Aanbod
Zoekgebied (plaats of gemeente)
Werkgebied
[ Alles weergeven ]
Armoede & inkomen
Jeugd & opvoeding
Bewegen & ontmoeten
Werken & leren
Zorg & wonen
Onderwerpen
[ Alles weergeven ]
Geestelijke en lichamelijke zorg
Begeleiding
Juridische hulp
Informele zorg
Wonen en opvang
Thuiszorg
Specifieke doelgroep
[ Kies een specifieke doelgroep ]
Voor alle doelgroepen
Laag inkomen
Lichamelijke beperking
Verstandelijke beperking
Psychosociale problematiek
Nieuwkomers
Verslaafden
Dak- en thuislozen
Veteranen en/of dienstslachtoffers
Selecteer een leeftijdsgroep
Alle leeftijden
< 12 jaar
12 - 17 jaar
18 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 66 jaar
67 jaar en ouder
4987 voorzieningen gevonden
Tip:
verklein het aantal resultaten door zoekgebied, onderwerp of doelgroep te kiezen.
Je bekijkt resultaten 2041 tot 2055
Buurtteams
Door: Vaart Welzijn
Je kunt bij het buurtteam terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, financiën of opvoeden en opgroeien. Maar ook met vragen over (het organiseren van) activiteiten in jouw wijk of het ontmoeten van buurtbewoners.
Lees meer..
Buurttuin
Door: Focus Zwolle
Wij zijn er voor mensen met een passie voor tuinieren die graag met hun handen in de grond zit en het leuk vinden samen met anderen de tuin aan te pakken. Samen zorgen wij ervoor dat er een bloeiende en groeiende tuin is.
Lees meer..
Café Brein Den Bosch
Door: Café Brein Den Bosch
Café Brein Den Bosch is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Lees meer..
Café Doodgewoon
Door: De brug Maas en Waal
Ben je ongeneeslijk ziek en op zoek naarsteun, voorlichting en begrip? Bij CaféDoodgewoon vind je waardevolle informatie,ervaringsverhalen en laagdrempeligeontmoetingen met lotgenoten. Vind deondersteuning die je nodig hebt in dezebijzondere fase van het leven.
Lees meer..
Caravanproject
Door: Vincentiusvereniging Venlo
Wij ondersteunen het project van de landelijke vereniging. Dit project is bedoeld voor alleenstaanden en gezinnen die zelden of nooit op vakantie kunnen.
Lees meer..
Casemanager COPD
Door: Evean
Bij een ernstige vorm van COPD krijgt u hulp van verschillende zorgverleners. Dat kan lastig zijn: want wie houdt het overzicht? De casemanager COPD legt u uit welke zorg u krijgt en wat het doel daarvan is.
Lees meer..
Casemanager Dementie
Door: Evean
Zorgt u voor iemand met dementie? Dan heeft u vaak te maken met verschillende zorgverleners en met allerlei wetten en regels. Om het overzicht te bewaren, kan hulp en ondersteuning handig zijn. De casemanager dementie is uw persoonlijke begeleider hierbij.
Lees meer..
Casemanager Dementie
Door: Netwerk Dementie Drenthe
Een casemanager is iemand die u of uw naaste adviezen geeft om te leren omgaan met dementie of veranderingen en problemen die daaruit voort komen.
Lees meer..
Casemanager dementie
Door: Vughterstede
Als mensen een diagnose dementie krijgen, start er vaak een periode van onzekerheid en onbekendheid. In eerste instantie kunt u terecht met uw vragen bij de wijkverpleegkundige en/of de praktijkondersteuner van de huisarts. Het kan zijn dat de wijkverpleegkundige of huisarts u doorverwijst naar de casemanager...
Lees meer..
Centraal Onthaal
Door: Gemeente Rotterdam
Bent u (bijna) dak- of thuisloos? Dan kunt u naar het loket Centraal Onthaal van de gemeente voor hulp. Ook als u psychische of andere problemen hee
Lees meer..
Centraal Onthaal Jongeren
Door: Gemeente Rotterdam
Jongeren van 18 t/m 22 jaar die dak- of thuisloos en/of beschermd of begeleid wonen nodig hebben, kunnen terecht bij Centraal Onthaal Jongeren
Lees meer..
Centrale Toegang: Maatschappelijke Opvang
Door: GGD Noord- en Oost-Gelderland
De maatschappelijke opvang is bedoeld voor dak- en thuislozen die beperkt zelfredzaam zijn. In de maatschappelijke opvang krijgen mensen een plek om te slapen of te verblijven, waar ze vanuit een persoonlijk traject worden geholpen om een stabieler bestaan op te bouwen.
Lees meer..
Centrum Seksuele Gezondheid
Door: GGD Brabant-Zuidoost
Heb je vragen over seksualiteit? Dan kun je terecht bij de GGD.
Lees meer..
Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden
Door: GGD Haaglanden
Seksuele gezondheid is niet alleen het voorkomen van een soa of ongewenste zwangerschap. Het betekent ook dat seks plezierig en aangenaam is en zonder enige vorm van dwang, discriminatie of geweld ervaren wordt.
Lees meer..
Centrum voor Seksuele Gezondheid (CSGA)
Door: GGD Amsterdam
Heb je vragen over soa's, PrEP, PEP of seksualiteit? Neem contact op met het Centrum voor Seksuele Gezondheid Amsterdam (CSGA).
Lees meer..
Pagina
vorige pagina
|
..
|
135
|
136
|
137
|
138
|
139
|
..
|
volgende pagina